Δημοσιεύσεις - Άρθρα

Κρίση Πανικού! Φίλος ή Εχθρός;

Δευτέρα, 29 Οκτώβριος 2018 00:00
26 Hit
(0 ψήφοι)

Ο Γιάννης καταφέρνει και βγάζει εις πέρας πολλά σημαντικά πράγματα στην καθημερινότητα του. Δουλεύει, πληρώνει λογαριασμούς, δίνει το παρόν σε οικογενειακές συγκεντρώσεις, αφιερώνει χρόνο στους φίλους του, πηγαίνει για ψώνια, βλέπει ταινίες με τη φίλη του τα βράδια. Μόνο που σε όλα αυτά υπάρχει ένας μόνιμος φόβος. Είναι φορές που δεν μπορεί να ανασάνει, τα δάκρυα κυλάνε στο πρόσωπο του, η καρδιά του χτυπάει δυνατά, πονάει, πονάει έντονα, ζαλίζεται, τα πάντα θολώνουν γύρω του, ο χρόνος σταματά. Τα λεπτά περνάνε βασανιστικά. Όπου και αν βρίσκεται πάντα υπάρχει η σκέψη , <<Και αν πάθω κάτι;>> , <<Αν ζαλιστώ ξανά;>> Ακολουθούν ένα σωρό εξετάσεις. Παντού η ίδια απάντηση: <<Δεν έχεις τίποτα, στο μυαλό σου είναι>>. Ο Γιάννης όμως δεν το καταλαβαίνει, δεν ξέρει τι να κάνει με το μυαλό του. Παλεύει κάθε μέρα, όπως του έχουν πει άλλωστε, αλλά εκείνος κουράζεται περισσότερο, εξαντλείται, βυθίζεται όλο και περισσότερο, νιώθει μόνος.

Η κρίση πανικού αποτελεί ένα ξαφνικό επεισόδιο έντονου φόβου το οποίο προκαλεί έντονες σωματικές αντιδράσεις, ενώ απουσιάζει η ύπαρξη κάποιου σοβαρού κινδύνου. Τουλάχιστον ένα στα δέκα άτομα κάποια στιγμή στη ζωή του θα βιώσει κρίση πανικού. Τα συμπτώματα τις περισσότερες φορές είναι δυσάρεστα, προκαλούν μια αίσθηση απώλειας ελέγχου, καθώς κι έντονο φόβο και άγχος για το πότε θα συμβεί η επόμενη κρίση. Το γεγονός αυτό προκαλεί τις περισσότερες φορές ένα φαύλο κύκλο << φόβου της νέας κρίσης>> , με αποτέλεσμα να επηρεάζεται η ποιότητα ζωής. Μερικά από τα βασικότερα συμπτώματα της κρίσης πανικού αποτελούν τα εξής: εφίδρωση, ταχυπαλμία, τρέμουλο, δύσπνοια, ναυτία, πόνος στο στήθος, πονοκέφαλος, ζαλάδα και τάσεις λιποθυμίας, δυσκολία κατάποσης, αίσθημα κινδύνου, φόβος για την απώλεια ελέγχου ή το θάνατο. Ο τρόπος που εκδηλώνεται η κρίση πανικού διαφέρει από άτομο σε άτομο.

Συχνά λοιπόν αναρωτιέμαι αν η κρίση πανικού αποτελεί κάποιον <<εχθρό>> ο οποίος έρχεται για να μας δυσκολέψει και πρέπει να τον παλέψουμε με την ελπίδα οι νικητές να είμαστε εμείς. Ή αν πρόκειται για κάποιο << φιλαράκι μας >> που έρχεται να μας αφυπνίσει, να μας ταρακουνήσει ώστε να συμφιλιωθούμε και να εξοικειωθούμε με τα συναισθήματα μας, τις αληθινές μας ανάγκες και κυρίως τον εαυτό μας. Που έρχεται για να μας βοηθήσει να εντοπίσουμε τι δεν πάει καλά, τι δεν μας βοηθάει στον τρόπο που έχουμε επιλέξει να ζούμε. Ό,τι καταφέρνει κάποιος να το δει φιλικά και με αγάπη μπορεί να το αφήσει, μόνο ό,τι αγαπάμε μας αφήνει ελεύθερους. Όταν κάθε βράδυ χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο, σίγουρα το πρωί θα σηκωθείς από το κρεβάτι σου με κάποιο καρούμπαλο. Κάποια αλοιφή ίσως βοηθήσει και το καρούμπαλο θα φύγει, εσύ όμως θα ξαναχτυπήσεις το βράδυ το κεφάλι σου και το καρούμπαλο θα εμφανιστεί ξανά. Το ερώτημα λοιπόν δεν είναι γιατί εμφανίζεται το καρούμπαλο αλλά γιατί χτυπάς το κεφάλι σου κάθε βράδυ στον τοίχο.

Τίγκα Ελευθερία

Ψυχολόγος

Αρθρωτικές Διαταραχές – Συμπτώματα και Αντιμετώπιση

Παρασκευή, 05 Οκτώβριος 2018 00:00
48 Hit
(0 ψήφοι)

<<Ξεκινάει την 1ηδημοτικού και δεν μιλάει ΄΄καθαρά΄΄, ΄΄Μικρός είναι θα μάθει να τα λέει σωστά  , ΄΄Δεν είναι κάτι χαϊδεύεται,΄΄. ΄΄Το έκανε και η μητέρα της΄΄, ΄΄Σταμάτα να μπεμπεκίζεις, θα σε κοροϊδεύουν οι φίλοι σου΄΄. ΄΄Μίλα καθαρά επιτέλους.΄΄ >>

            Πόσες φορές έχουμε πει ή ακούσει τις παραπάνω φράσεις; Πόσες φόρες τόσο αβίαστα λέγονται απόψεις και δίνονται συμβουλές που αφορούν μικρά παιδιά, την εξέλιξη τους και την ψυχολογία τους; Μήπως εμείς οι γονείς οφείλουμε να είμαστε περισσότερο ειλικρινείς απέναντι στα παιδιά μας;

            Γιατί άραγε ένας βήχας ή ένα φτάρνισμα θα μας έκαναν αμέσως να τηλεφωνήσουμε στον παιδίατρο ενώ μια δυσκολία στην ομιλία του παιδιού μας παραβλέπεται ή ακόμα αντιμετωπίζεται ενστικτωδώς χωρίς την καθοδήγηση ενός ειδικού;

            Πραγματικά κάποιες δυσκολίες στην ομιλία και ειδικότερα στην άρθρωση ενός παιδιού ίσως δεν είναι τόσο έντονες ή σε κάποιες περιπτώσεις βελτιώνονται καθώς μεγαλώνει το παιδί. Τι γίνεται όμως όταν οι δυσκολίες αυτές οφείλονται σε αρθρωτική διαταραχή;

            Τότε το παιδί θα αδυνατεί να προσφέρει έναν ή περισσότερους ήχους της ομιλίας. Αυτό συμβαίνει γιατί υπάρχει συγκεκριμένη δυσκολία στον έλεγχο ή και την κίνηση κάποιων αρθρωτών.(Αρθρωτές  είναι η γλώσσα, τα χείλη , τα μάγουλα κτλ , τα οποία χρησιμοποιούμε για ν αρθρώσουμε). Σε κάθε ήχο ομιλίας αντιστοιχεί 1 συγκεκριμένος τόπος και τρόπος άρθρωσης. Εάν ένα παιδί δυσκολεύεται να κάνει τις αντίστοιχες κινήσεις, αρθρώνει αλλοιωμένο τον αντίστοιχο ήχο (π.χ δεν μπορεί να ανυψώσει τη γλώσσα ,δεν καταφέρνει να αρθρώσει το ρ).

            Αξίζει να σημειωθεί πως το σύστημα της ομιλίας ωριμάζει σταδιακά έως περίπου τα 6 έτη. Μια έντονη αρθρωτική διαταραχή μπορεί να φανεί από τα 4 περίπου έτη, ενώ πιο ήπιες γιγνώσκονται σε μεγαλύτερα παιδιά. Γενικότερα περιμένουμε ένα παιδί να αρθρώνει όλους τους ήχους της ομιλίας πριν ξεκινήσει την 1ηδημοτικού.

            Τι συμβαίνει εάν διαγνωστεί μια αρθρωτική διαταραχή; Πρωτίστως ,οι γονείς ηρεμούν διότι πλέον γνωρίζουν για ποιον λόγο το παιδί τους δυσκολευόταν έως τώρα. Στη συνέχεια ένας λογοθεραπευτής οργανώνει ένα πρόγραμμα εκγύμνασης΄΄ των αδύναμων στρατιωτών της άρθρωσης (πχ βοηθά το παιδί να καταφέρει αρχικά να σηκώσει τη γλώσσα του να την τοποθετήσει στην σωστή θέση και με την αντίστοιχη σωστή  κίνηση να αρθρώσει το ρ).

            Έτσι   δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη του μήπως μεγαλώσει και το διορθώσει΄΄ ή ΄΄θα ωριμάσει, θα ντραπεί και θα το φτιάξει γιατί πολύ απλά κάποια πράγματα τα παιδιά δεν μπορούν να τα κάνουν μόνα τους. Χρειάζονται βοήθεια καθοδήγηση και ενθάρρυνση τη στιγμή που πρέπει και  με τον τρόπο που αξίζει.

Παπαδοπούλου Αγγελική Παρασκευή

Λογοθεραπεύτρια

ΟΜΙΛΙΑ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ : "ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑ - ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΚΑΙ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ"

Τρίτη, 25 Σεπτέμβριος 2018 00:00
41 Hit
(0 ψήφοι)

ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΡΦΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΕΣ 17:30-20:00 ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΠΕΡΙ...ΒΙΟΥ....ΠΕΡΙΒΙΟΥ 10 ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ Κ ΟΙ ΕΦΗΒΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΘΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ MIMO PaKo!!!!!

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

ΕΚΔΉΛΩΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: "ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗ"

Τρίτη, 25 Σεπτέμβριος 2018 00:00
37 Hit
(0 ψήφοι)

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ "ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΑΘΛΗΣΗ" ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΛΑΜΑ!!

ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΜΑΣ ΦΙΛΟΙ ΕΠΑΙΞΑΝ, ΧΟΡΕΨΑΝ, ΕΜΑΘΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΓΕΥΤΗΚΑΝ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΦΡΟΥΤΩΝ, ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥΣ!!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΤΟΥΣ :
ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΙΤΑΝΕΣ ΠΑΛΑΜΑ, ΗΡΑΚΛΗ ΠΑΛΑΜΑ ΚΑΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟ ΠΑΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ

ΤΟΝ ΑΣΑΚ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΑΝ ΣΤΑ ΠΡΩΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ

ΤΟΝ MIMO PaKo ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ

ΤΗ ΖΩΓΡΑΦΟ ΑΛΕΚΑ ΚΟΥΚΟΣΙΑ ΠΟΥ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΥΠΕΡΟΧΑ ΣΧΕΔΙΑ

ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟ ΤΖΕΚΟ ΘΩΜΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΙΜΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ!!!

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΑΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ!!!

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΤΡΟΦΗ!!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, δέντρο, παπούτσια, γήπεδο μπάσκετ, ουρανός και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται, κοντά ρούχα, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, στέκεται, παπούτσια και υπαίθριες δραστηριότητες

 Î— εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητεςΗ εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στη σκηνή, καπέλο, παπούτσια, δέντρο και υπαίθριες δραστηριότητες
 

SUMMER SCHOOL

Δευτέρα, 18 Ιούνιος 2018 00:00
71 Hit
(0 ψήφοι)

Πραγματοποίηση Καλοκαιρινής Γιορτής Κέντρου Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών

Δευτέρα, 18 Ιούνιος 2018 00:00
63 Hit
(0 ψήφοι)

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καλοκαιρινή γιορτή του Κέντρου Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» (Καρδίτσα, Τρίκαλα, Λάρισα, Μουζάκι, Παλαμάς, Φάρσαλα) σε συνδιοργάνωση με το Κοινωνικοπολιτιστικό ΣΤΕΚΙ ΠΕΡΙ…ΒΙΟΥ, στην οδό Περιβίου 10, στην Καρδίτσα όπου και στεγάζεται το ΣΤΕΚΙ, την Κυριακή 10 Ιουνίου 2018.

Πραγματοποιήθηκαν πολλές δραστηριότητες που αφορούσαν : κηπουρική, στίβο, τοξοβολία, χειροτεχνίες και κατασκευές με θέμα το καλοκαίρι, φιλοζωική αγωγή και ζαχαροπλαστική. Οι μικροί μας φίλοι το διασκέδασαν με την ψυχή τους.

Ευχαριστούμε πολύ τους προπονητές τοξοβολίας από τον αθλητικό σκοπευτικό σύλλογο Καρδίτσας, τους προπονητές του αθλητικού συλλόγου PERSEASκαι την κτηνίατρο Σακαρικου Ουρανία και όλους τους πολίτες για την εθελοντική τους παρουσία και τη συμβολή τους στην επιτυχημένη έκβαση της διοργάνωσης.

Επίσης να ευχαριστήσουμε την ομοσπονδία Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Νομού Καρδίτσας και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες των Ειδικών Σχολείων ως και Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες του Νομού Καρδίτσας για τη στήριξη.

Τέλος να ευχαριστήσουμε τους μικρούς μας φίλους και τους γονείς τους που έδωσαν ζωντάνια στην εκδήλωση μας!!!

Μας δίνετε δύναμη να συνεχίσουμε!!! Σας ευχαριστούμε πολύ!!

Ανανεώνουμε σύντομα το ραντεβού μας….

Εκ μερους του Κέντρου Διάγνωσης και Θεραπείας Διαταραχών «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ»-ΚΟΓΙΑ Ι. ΣΟΦΙΑ (kparemvasi@gmail.com)

Εκ μέρους της διαχειριστικής ομάδας του Κοινωνικοπολιτιστικού Κέντρου ΠΕΡΙΒΙΟΥ-ΚΑΡΑΓΙΩΤΑΣ ΣΩΤΗΡΗΣ (periviou@gmail.com)

 

SUMMER CAMP "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ"

Τρίτη, 23 Μάιος 2017 00:00
459 Hit
(0 ψήφοι)

19-23 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017 ΣΤΑ ΚΑΛΥΒΙΑ ΠΕΖΟΥΛΑΣ
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ

ΣΤΕΚΙ ΠΕΡΙ...ΒΙΟΥ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ "ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ"

Τρίτη, 16 Μάιος 2017 00:00
365 Hit
(0 ψήφοι)

14 ΜΑΙΟΥ 2017......ΟΜΑΔΙΚΑ ΦΥΤΕΨΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΗΠΟ ΣΤΟ ΣΤΕΚΙ ΠΕΡΙ...ΒΙΟΥ....
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ!!!

 

"ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ...."

Παρασκευή, 31 Μάρτιος 2017 00:00
275 Hit
(0 ψήφοι)

ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΔΙΑΤΑΡΑΧΩΝ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ» ΚΑΙ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ» ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ «ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ….» ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ». Η ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ ΘΑ ΑΦΟΡΑ ΤΟΜΕΙΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΩΣ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΤΩΝ 18 ΕΤΩΝ.ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΘΑ ΔΙΕΞΑΧΘΟΥΝ ΔΡΑΣΕΙΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ. Η ΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ ( ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΚΗ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΜΑΣ) ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΚΑΙ ΩΡΕΣ 18:00-20:00.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΚΟΓΙΑ ΣΟΦΙΑ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΚΕΝΤΡΟΥ «ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ
ΓΚΑΡΑΒΕΛΑΣ ΗΛΙΑΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Γ. Σ. ΜΟΥΖΑΚΙΟΥ «Γ. ΠΑΣΙΑΛΗΣ»

ΗΜΕΡΙΔΑ - ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Τρίτη, 14 Μάρτιος 2017 00:00
299 Hit
(0 ψήφοι)

ΕΝΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣ ΟΜΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΣΤΙΣ 13-03-2017 ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ-ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟΥ ΠΥΛΗΣ.

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Το Κέντρο μας αποτελεί έναν πλήρως οργανωμένο φορέα που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες έγκαιρης αξιολόγησης, συστηματικής θεραπείας και ταχείας αντιμετώπισης των διαταραχών λόγου - ομιλίας - φωνής (λογοθεραπεία), κίνησης, συμπεριφοράς και μάθησης σε παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας, σε εφήβους και σε ενήλικες.

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ

Είμαστε παντού για εσάς και το παιδί σας. Θα μας βρείτε στα παρακάτω παραρτήματα..

Καρδίτσα, Κουμουνδούρου 13, ΤΚ 43100

Τρίκαλα, Απόλλωνος 16, ΤΚ 42100

  Φάρσαλα, Αχιλλέως 9, ΤΚ 40300

Παλαμάς, Γρ. Λαμπράκη 34 (Έναντι Κέντρου Υγείας), ΤΚ 43200

Μουζάκι Καρδίτσας, Περιφεριακή οδός Μουζακίου, ΤΚ 43060

Λάρισα, Ηπείρου 76, ΤΚ 41222

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

Ωράριο: Δευτέρα - Παρασκευή: 12:00π.μ. - 22:00μ.μ. Το Σάββατο επισκέψεις μόνο κατόπιν ραντεβού.

Σταθερό: 2441074422

Κινητό: 6974273255